HOT Startup - шаблон joomla Продвижение

Diensten

De Thuismeester is Uw huismeester aan huis uw particuliere technische dienst die U, veilig en vertrouwd, in staat stelt langer in uw eigen huis te kunnen blijven. Enkele van de diensten die ik aanbied zijn:

  • Elektro-, en timmerwerk;
  • Klein schilderwerk en loodgieterswerk;
  • Tuinonderhoud; seizoensklaar maken(kleinschalig);
  • Montage en demontage (meubels);
  • Computer en televisie service;

Wilt U vrijblijvend informeren naar hoe ik u van dienst kan zijn? Neem dan gerust contact op via de contactpagina.

 

Waarom De Thuismeester?

Vandaag de dag is het de bedoeling om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen i.v.m. de nieuwe participatie wet. Mensen worden ouder en blijven langer thuis wonen. Dit wil niet zeggen dat ze alles nog kunnen. Vanaf heden wordt verwacht dat de zoon of dochter of iemand anders in de omgeving de verzorging, en ook de technische onderhoud, in handen neemt. Dit is voor de meerderheid niet mogelijk wegens werk of woon omstandigheden, of omdat er zelfs helemaal geen tijd of zin is. Met als gevolg dat niet iedereen de technische kennis in huis heeft om mankementen waar te nemen en op te lossen op juiste en verantwoordelijke manier.

Een persoon op leeftijd is ook niet altijd even capabel om bij mankementen iemand hiervoor te regelen. Voorbeelden zijn lampen vervangen om genoeg licht te hebben om vallen te voorkomen, onderhoud in huis en aanpassingen maken om hier dan ook langere tijd in te kunnen wonen. Denk verder ook aan sta-op ondersteuning voor sanitair of, klein tegel werk, schilderwerk, ophangen van armaturen of schilderijen, maken van bergruimte, onderhouden en klaarmaken van tuin voor seizoen, enz. Zorgen voor brandpreventie, en/of andere veiligheidseisen. Je kan het zo gek niet verzinnen en we komen er uit met De Thuismeester.

Kortom al het denkbare in en rond het huis waar onderhoud gepleegd moet worden of kleinschalig gebouwd en reparatie. Elektriciteit en kleine loodgieters werkzaamheden, algemene aanpassingen.

Als een klus te groot is, buiten kennis valt of zelf een groot project kan worden, dan zorgt De Thuismeester ervoor dat er een externe partij dit gaat realiseren. Dus klein of groot, De Thuismeester zorgt dat de klus geklaard wordt!

 

 

 

Bekijk onze social media

           

Contact informatie

Tel:   06 12 28 60 13

Mail: dethuismeester@gmail.com

Maak een afspraak

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message